.


Toate produsele din acest mic shop sunt lucrate exclusiv de mana, in serie mica, dupa inspiratia proprie ori dupa preferintele clientilor nostri. Materialele pe care le folosim in modelare sau personalizare, sunt diverse: lut polimeric, piele, acrilice, textile, hartie, carton, sticla, ceramica, etc. Asadar, daca doriti ceva unic, lucrat in detaliu care sa reflecte personalitatea dumneavoastra sau a persoanei dragi, va asteptam cu drag sa ne contactati la tracolla@gmail.com sau la 0742883410

PUTETI CUMPARA ONLINE DIRECT DE PE
www.tracolla.ro


DESPRE NOI


 

Suntem doua surori: Luciana si Corina.

Drumul nostru a inceput la sfarsitul anului 2009, dintr-o curiozitate si a prins contur cand am primit cea dintai comanda: un Bonsai cu Flori

 

Realizam cercei, inele, pandantive, martisoare, statuete, tablouri , marturii, decoratiuni rame foto, pahare/sticla pictate, portrete, copacei bonsai, ghivecele cu flori, ghirlande flori, etc., dupa preferinte.

 

Materialele folosite sunt variate (argila polimerica-fimo, material textil, piele, sticla, lemn, vopseluri, sarma modelabila, etc.) si suntem deschise spre a incerca noi tehnici sau materiale, atunci cand ni se cere.


Asa  ca, daca doriti ceva unic, lucrat in detaliu care sa reflecte personalitatea dumneavoastra sau a persoanei dragi, va asteptam la Tracolla Handmade unde Visele devin realitate.

4 comentarii:

 1. Buna,
  Am avut norocul de a ma afla in Sibiu in perioada targului medieval. Am cumparat un colier si o pereche de cercei -modelul cu margarete. Sunt minunate si deosebite ca si munca voastra. Voi mai comanda si alte modele si va voi recomanda si altor iubitori de frumos.
  Cu drag,
  Magda

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau sa mă înscriu dar nu găsesc mă poți ajuta te rog?

  RăspundețiȘtergere
 3. Sub butonul Facebook din dreapta este "Abonati-va la noi!" Introduceti adresa de e-mail acolo si asteptati un mail de confirmare.

  RăspundețiȘtergere