.


Toate produsele din acest mic shop sunt lucrate exclusiv de mana, in serie mica, dupa inspiratia proprie ori dupa preferintele clientilor nostri. Materialele pe care le folosim in modelare sau personalizare, sunt diverse: lut polimeric, piele, acrilice, textile, hartie, carton, sticla, ceramica, etc. Asadar, daca doriti ceva unic, lucrat in detaliu care sa reflecte personalitatea dumneavoastra sau a persoanei dragi, va asteptam cu drag sa ne contactati la tracolla@gmail.com sau la 0742883410

PUTETI CUMPARA ONLINE DIRECT DE PE
www.tracolla.ro


miercuri, 9 septembrie 2020

Bijuterii tomnatice lucrate manual

 

Frunze tomnatice si arborele vietii
https://www.tracolla.ro/shop/coliere-modelate-manual/colier-cu-frunze-de-toamna/
Arborele vietii este printre cele mai populare simboluri la nivel mondial. Imaginea simbolului este reprezentata de un copac puternic intr-un cerc, cu radacinile bine ancorate in pamant si cu ramurile intinse spre cer (partea materiala spirituala a vietii noastre). Simbolul a fost preluat si inserat de-a lungul timpului in bijuterii si amulete pentru a proteja purtatorul.

In ziua de azi acesta contiuna sa fie unul dintre cel mai cautat element in bijuterii, toate versiunile fiind asociate cu energie pozitiva, continuitate, armonie, intelepciune, putere, echilibru si multe alte semnificatii.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu